Szerviz

Partnereink részére folyamatos szervizhátteret biztosítunk. Vállaljuk a készülékek, berendezések garanciális időn belüli és garancián túli szervizelését, karbantartását, javítását.

A klímaberendezések karbantartása kiterjed az elektromos és kalorikus részek átvizsgálására, valamint a beltéri egység gombátlanítására, antibakteriális fertőtlenítésére, melyet erre a célra kifejlesztett nagy hatékonyságú szerek segítségével végzünk.

FRIONETT 2

A FRIONETT 2 koncentrátum nem csak egy újabb lamella-tisztítószer! Tartalmaz baktériumölőt, amely megsemmisíti a nagy Legionella, Lisztéria és Szalmonella baktériumokat, valamint gombaölő szert, ami megszünteti a lamellákon előforduló penészt, nyálkát és algásodást.

FRIONETT CLIM

A FRIONETT CLIM egyedülálló lamellatisztító készítmény a Frionett termékskálából, amely baktérium,-gomba,-és vírusölővel vonja be a lamellákat. Gyorsan és könnyen megszünteti a dohos és kellemetlen szagokat. Hatása akár 6 hónapig is eltart.

FRIONETT 360 SPRAY

A Frionett 360 spray egy 500 ml-es aeroszol, amely bármely szögből, akár fejjel lefelé tartva is használható. Az aktív hab miatt alkalmazása különösen ajánlott a zsíros környezetben (autószerelő-és más műhelyek, ipari konyhák, stb…) elhelyezett klímák tisztításához.

FRIONETT PAN STRIPS

Védekezzen hatékonyan-akár 6 hónapig-a baktériumok, vírusok, algák ellen. A csepptálcába helyezett lapból vízzel érintkezve lassan kioldódik a hatóanyag.

FRIONETT GERM

A Frionett germ egy hatékony felületi fertőtlenítő, melynek szétterjedését a rendkívül finom porlasztás biztosítja.

FRIONETT 2 RTU

A Frionett 2 RTU a Frionett 2 koncentrátum felhasználásra kész, bekevert változata. Nagyon praktikus zárt helyek-hűtőkamrák, mennyezeti kazetták-tisztítására.